دوره آموزش سروو دلتا
دوره آموزش سروو دلتا

آموزش سروو دلتا

در صنایع مختلف با توجه به اهمیت دقت و سرعت عملکرد بالا در بسیاری از ماشین آلات استفاده از سروو موتورها (Servo Motor) رشدی چشمگیر داشته است. سروو درایوها به جهت بهره گیری از سیستم های کنترل حلقه بسته (Close Loop) خطای عملکرد موتور را به صفر رسانده و کنترل پذیری سطح بالایی را برای مهندسان اتوماسیون فراهم می کند. آموزش سروو دلتا

با توجه به این که چندین سال از ظهور اولین سروو موتورها در صنعت می گذرد و هر ساله تولید کننده گان آپشن ها و قابلیت های جدیدی جهت عملکرد بهتر و پایدارتر به این گروه از محصولات اضافه می کنند، آموزش و دانش پژوهی در خصوص نحوه صحیح بکارگیری و تنظیم این موتورها امری اجتناب ناپذیر است.
پیشگام اتوماسیون با توجه با کاربرد وسیع سروو موتورها در صنعت و خیل عظیم فارغ التحصیلان دانشگاهی آماده ورود به بازار کار، آماده برگزاری دوره های مقدماتی و پیشرفته آموزش سروو موتور با محوریت آموزش سروو دلتا می باشد.

پیشرفته
0،000 تومان
پیش نیاز: آموزش مقدماتی سروو دلتا
سرفصل ها:
مقدمه ای بر الکترو موتورها، سروو موتورها و سیستم های حلقه بسته
شرایط انتخاب، سیم بندی و تنظیم پارامتر سروو موتور
بررسی مدهای کنترلی موقعیت، سرعت و گشتاور
بررسی کنترل موقعیت داخلی (PR) و مدهای کنترلی 2 و 3 گانه
بررسی شبکه های سروو درایو و نرم افزار کنترلی ASD-SOFT
مثالهای کاربردی و تست مطالب تدریس شده
مقدماتی
0،000 تومان
پیش نیاز: مفاهیم اولیه برق صنعتی و کنترل منطقی
سرفصل ها:
معرفی الکتروموتورها و بررسی مشخصه های آن
بررسی کلی سروو موتورها و سیستم های حلقه بسته
انتخاب سروو موتور، بررسی مدل و شرایط نصب آن
نحویه سیم بندی و نصب سخت افزاری آن
معرفی ورودی و خروجی های سروو درایو و چگونگی تنظیم آن
تنظیم پارامترها و راه اندازی سروو در تمامی مدهای کنترلی
سوالات متداول

سوالات متداول در حوزه آموزش سروو موتورهای صنعتی:

سوالات متداول در انتخاب، وایرینگ و تنظیم پارامتر سروو موتورهای دلتا و سایر برندها

سوالات متداول در حوزه آموزش سروو موتورهای صنعتی:

سوالات متداول در انتخاب، وایرینگ و تنظیم پارامتر سروو موتورهای دلتا و سایر برندها

سروو موتورها چه موتورهایی هستند؟

سیستم های سروو موتور هم برای موتورهای DC و هم برای موتورهای AC کاربرد دارند. اما در صنعت، سروو موتورهای اولیه عموماً به صورت DC بودند. زیرا سالهای بسیاری کنترل جریان بالا از طریق SCR ها انجام می شد. هنگامی که ترانزیستورها توانائی کنترل جریان بالا و تبدیل آن به فرکانس بیشتر را یافتند، سروو موتور های AC رواج بیشتری پیدا کردند.این موتورها از لحاظ دسته بندی کلی موتورهای AC جزء موتورهای مغناطیس (Permanent Magnet)دائم می باشند که با بسته شدن لوپ کنترلی (Close Loop) بوسیله انکدر امکان کنترلی دقیقی را برای کاربر فراهم می کند.

چگونه می توان حالت کنترلی سروو موتور دلتا را تغییر داد؟ با کدام پارامتر ها؟

سروو موتورها عموما قابلیت پشتیبانی از 3 مد کنترلی را دارند:
1- کنترل موقعیت (Position Control)
2- کنترل سرعت (Speed Control)
3- کنترل گشتاور (Torque Control)
برخی از سروو موتورهای جدید و پیشرفته تر مثل سروو موتور سری A2 دلتا قابلت پشتیباتی از مدهای کنترلی 2 و 3 گانه و همچنین مد کنترل موقعیت داخلی (Internal Position) را نیز دارند. جهت تنظیم مد کنترلی سروو موتورهای دلتا پارامتر p1-01 اختصاص داده شده است که پس از تنظیم نیاز به خاموش و روشن شدن سروو درایو می باشد.

مقاومت احیا کننده (Regenerative Resistor) چیست؟

مقاومت احیا کننده (Regenerative Resistor) در سروو درایوها و درایوهای موتورهای AC نقش مصرف کننده ولتاژ تولیدی موتور را هنگامی که در حالت ژنراتوری قرار می گیرد را دارد. حالت ژنراتوری زمانی اتفاق می افتد که شفت موتور با سرعتی بیش از سرعت اعمالی (توسط سروو درایو یا AC درایو) می چرخد و و اصطلاحا همانند ژنراتور ولتاژ سازی میکند.
این ولتاژ ممکن است به مدار چاپر درایو آسیب بزند لذا برای تخلیه این ولتاژ از  مقاومت ترمز یا مقاومت احیاکننده استفاده می شود.

کاربر چه زمانی باید از مقاومت احیا کننده (مقاومت ترمز) خارجی استفاده کند؟

برای سروو داریوهای با برندهای مختلف متفاوت می باشد و کاربر حتما باید یوزمنوال سروو درایو را بدقت مطالعه نماید. توانهای پایین (معمولا کمتر از 2 کیلو وات) نیاز به مقاومت ترمز خارجی ندارد ولی باز هم بستگی به اینرسی بار موتور دارد و برای انتخاب دقیق مقاومت باید با دقت منوال سروو را مطالعه نمود.

چه زمانی ازانکودردوم (Second Encoder) برای تکمیل حلقه ی کنترلی استفاده می کنیم؟

انکودر دوم را بسیاری از سروو موتورهای موجود در بازار پشتیبانی نمیکنند، بعنوان نمونه سروو موتور سری A2 دلتا قابلیت پشتیبانی از انکودر دوم را دارد. انکوردر دوم برای گرفتن لقی مکانیکی و حذف عقب ماندگی و پس زدن (Backlash) گیربکس ها استفاده می شود.